Autoteippaus ja yliteippaus
    Ikkunantummennukset
    Lamin-x Suojakalvot
    ADV.1 Vanteet
    Veneteippaukset

Laadukasta käsityötä autollesi
Autoteippaus ja yliteippaus

Automatrix Oy on yksi Suomen tunnetuimpia arvoautojen sekä uhreiluautojen autoteippaamoita. Olemme kouluttautuneita ja pitkän linjan ammattilaisia, 3M:n sertifioima teippaamo. Tavoitteenamme jokaisessa työssä on tyytyväinen asiakas ja näyttävä projekti, oli sitten kyse pienen osan teippauksesta tai koko auton yliteippauksesta. Toimitamme tätä palvelua avaimet käteen periaatteella, auton nouto ja tuontipalvelu on meille osa palvelukokonaisuutta.

Lue lisää
Ikkunantummennukset

Yrityksemme on sertifioitu 3M ikkunakalvojen asentaja. Käytämme ikkunantummennuksiin korkealuokkaisia kalvoja varmistaaksemme hyvän lopputuloksen sekä tyytyväisen asiakkaan – kalvoille sekä työlle myönnetään kattava takuu. Valikoimasta löytyy useampi erilainen tummennussävy ja täten myös sinulle se sopivin. Ikkunanummennukset voidaan asentaa myös asiakkaan tiloissa sopimuksen mukaan, tilan tulee olla lämmin.

Lue lisää
Lamin-x Suojakalvot

Automatrix Oy toimii valtuutettuna Lamin-x jälleenmyyjänä sekä asennuspisteenä. Lamin-x suojakalvot valmistetaan USA:ssa ja valmistaja tarjoaa kattavan 5-vuoden takuun halkeilua sekä haalistumista vastaan. Markkinoiden johtavalla suoja/sävykalvolla voidaan ehostaa ajoneuvon ulkonäköä, sillävalikoimasta löytyy useita eri sävyjä. Lamin-x kalvoilla voidaan myös suojata muita kovan rasituksen kohteeksi joutivia alueita.

Lue lisää
ADV.1 Vanteet

ADV.1 Wheels on yhdysvaltalainen erittäin korkealaatuisten vanteiden valmistaja. Koska me Automatrixilla tarjoamme asiakkaillemme vain parasta, päätimme ADV.1 Wheels kanssa, että laajennamme palveluitamme myös heidän vanteiden myyntiin.

Lue lisää
Veneteippaukset

Olemme myös erikoistuneet veneiden ja jahtien teippaustöihin. Pienistä yksityiskohdista koko veneen värin vaihtoon.

Veneisiin voi myös vesirajan yläpuolelle tehdä tulosteteippauksia, jolloin saadaan veneen ulkonäkö entistä uniikimpi.

Lue lisääKuvagalleria Hinnasto Ota yhteyttä